Zonnegroei

Praktijk voor biodynamische therapie en coaching

"De Zonnebloem"

Voor mijn visie kies ik de metafoor van de zonnebloem. Een zonnebloem is, zoals de naam al zegt, een bloem van de zon. De zonnebloem begint als een zaadje in de aarde. Door de energie van de aarde en de zon wint het plantje steeds meer aan kracht en overwint het de obstakels die op zijn weg komen. Uiteindelijk opent de zonnebloem zich richting de zon. Hij laat zich stralend zien en draait met de zon mee. Hij zoekt de zon op.

Deze kracht, om steeds weer de zon op te zoeken, zit ook in ons. De kracht om bij tegenslag verder te gaan, verder te groeien en niet stil te blijven staan. Alleen kunnen we deze kracht niet altijd in onszelf vinden. Als therapeut wil ik je graag helpen om je meer bewust te worden van je eigen krachtbron. Hoe je deze kunt aanwenden om het jezelf meer naar de zin te maken.

Als je iets doet wat niet klopt met je diepste zelf dan levert dat een onbestemd gevoel op. Dit is het vertrekpunt voor coaching/bio dynamische massage. Dit gevoel serieus nemen en ernaar leren luisteren. Ik denk dat je wel veel voelt, maar dat je niet goed weet wat je hiermee aan moet of je durft niet te vertrouwen op wat je voelt.